Blog

Docu: Leven met Multiple Sclerose

In 2013 is mijn zus veel te jong op 49-jarige leeftijd overleden. Zij leed aan een progressieve vorm van Multiple Sclerose, dit is een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Voor de module documentaire fotografie (fotovakschool), heb ik een jaar voor haar overlijden een foto essay gemaakt.  MijnView full post »

Family Shootje

Afgelopen week een soort van ‘family’ shootje gedaan. Zowel mijn nichtje als de vrouw van mijn neef hadden nieuwe profielfoto’s nodig.. Gezellig ietwat-amateuristisch met achtergrondrol en studiolamp in mijn huiskamer…..View full post »

Sherida ‘Before & After’ foto’s

Anderhalf jaar geleden begon een goede vriendin van mij aan een lange weg naar gewichtsverlies.. of beter gezegd; naar een nieuw en gezond(er) leven! Sherida vroeg mij of ik haar ‘Before & After’ foto’s wilde maken en ik wilde dit graag op een creatieve humoristische manier vastleggen.  Niet deView full post »

Fotohoot met Sherida

In het ‘before & after’ project  deelt Sherida haar bijzondere verhaal over haar strijd tegen overgewicht. Voor deze shoot hebben we uiteraard meer mooie foto’s gemaakt die ik ook graag wil delen. Ik hou van stralende mooie mensen fotograferen!  Je zou toch écht niet zeggenView full post »

Gezinsshoot Loonse en Drunense Duinen

Afgelopen weekend had ik een leuke gezinsshoot op locatie. Speciaal voor de 75ste verjaardag van hun vader, schoonvader en opa wilden zij graag een mooie foto voor aan de muur cadeau geven.  De locatie waar we voor deze fotosessie hadden afgesproken was in De Loonse en Drunense Duinen, ook wel deView full post »

Philips AirFryer XL Review

Vandaag review ik de Philips AirFryer XL, omdat ik steeds meer vragen hierover krijg uit mijn omgeving. En uiteraard plaats ik ook lekker veel eigen foto’s ter illustratie van mijn bevindingen. Dus je zult veel moeten scrollen wil je de review helemaal tot het einde lezen. Onze belangstellingView full post »

Newborn Shoot

Begin deze week heb ik een hele leuke newborn shoot gedaan met Jaxx, wie ik eerder al voor de lens heb gehad voor zijn geboortekaartje… Hoewel de benaming Newborn niet echt meer de lading dekt bij deze inmiddels al 4 weken-oude stoere jongen. Toch sliep Jaxx lekker tussen de foto’s doorView full post »

Geboortekaartje Jaxx

Een paar maandjes terug was ik gevraagd door Denise om een foto voor een geboortekaartje te maken. Zij had een leuk idee gezien, maar ze wilde het graag wat los, natuurlijk & speels gefotografeerd in tegenstelling tot het voorbeeldkaartje vd de drukker, wat er erg gephotoshopt uitzag en alleView full post »

Publicatie in Church Life Magazine

In de september editie van Church Life Magazine staat een mooi en uitgebreid artikel over Karim Landoulsi: ‘De kracht van één’. Karim is leider bij FMF Youth en spreekt regelmatig in het hele land, met name voor jongeren. Leuk detail is natuurlijk dat mijn foto van Karim groot op deView full post »

Red is the new black

Twee jaar geleden werd mijn interesse in systeemcamera’s gewekt door een docent op de fotovakschool. Mede door de ontzettend goede prestaties die ik had gelezen in verschillende reviews, had ik mijn oog laten vallen op een Fujifilm occasion (want nieuw zijn ze toch wel erg aan de prijs). IkView full post »

DJ Crisio – Kampala, Uganda

– Chris woont sinds 2010 in Kampala en is sindsdien uitgegroeid tot een bekende en zeer talentvolle DJ in Uganda. Hij is een graag geziene gast op grote events en festivals (georganiseerd door bekende brands zoals Smirnoff) waar hij het publiek vermaakt met Electronic Dance Music met eenView full post »

Bruiloft Mark & Yvonne

Ik fotografeer eigenlijk geen bruiloften, mijns inziens is dat toch een expertise binnen de fotografie die mij minder ligt. Met uitzondering van bruidsportretten misschien.  Maar een bevriende fotografe had al een boeking en vroeg of ik voor haar een andere bruiloft waarvoor ze gevraagd was wildeView full post »

Reclame & Product

Wat mij erg aantrekt in Reclame- en productfotografie, is denk ik de glans en geliktheid… Frisse beelden tot in de puntjes bewerkt. Ik vind het heerlijk om in Photoshop hier mee bezig te zijn.. Ik kon dan ook helemaal mijn ei kwijt in de module Reclame en Product op de Fotovakschool. HetView full post »

Beauty & Modellen

Onderstaande foto heb ik gemaakt voor Four.beauty van Fashion Designer Sonja. Four.beauty heeft speciaal voor de Spa & Beauty branche een kledinglijn ontworpen. Voor de lancering van de First Four, heb ik foto’s gemaakt voor een publicatie van Four.beauty in het blad Estheticienne. ViewView full post »

Een glossy over Parijs

Vorig jaar heb ik met veel plezier de vierjarige opleiding ‘Fotografische Vormgeving’ aan de Fotovakschool afgerond! Waar ik enorm van genoten heb is deze opdracht, waar ik mij in verschillende disciplines waar ik van houd helemaal kon uitleven. De opdracht was een glossy te makenView full post »

Twin Portrait

Portret van mijn tweelingdochters.View full post »

Organ Donors

Thousands of People owe their lives to organ donors. Eén van de assessments van de Fotovakschool moesten we in groepsverband uitvoeren. Samen met mijn klasgenoten hadden we de opdracht om een bestaande Donor Campagne exact na te maken. De taken waren evenredig verdeeld. De één zorgde voor deView full post »

Het Paleiskwartier

Het paleiskwartier is een wijk gelegen achter het centraal station van het mooie ‘s-Hertogenbosch. Wat deze wijk o.a. kenmerkt is de moderne architectuur. De wijk is vernoemd naar het Paleis van Justitie tevens gevestigd in deze wijk.  Het is een ‘woon en werk’ wijk met veleView full post »

Eindexamen Expositie – Ongrijpbaar

Op 27 juni 2014 ben ik afgestudeerd van de vierjarige opleiding Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool te Venlo. Met mijn afstudeerwerk heb ik geëxposeerd in Galerie de Kunstkeuken te Valkenswaard. De serie heet: Ongrijpbaar Dit gaat over onvoorspelbare en ongrijpbare emoties bij jongeren opView full post »

B l o g   P o s t s