Bruiloft Mark & Yvonne

Ik fotografeer eigenlijk geen bruiloften, mijns inziens is dat toch een expertise binnen de fotografie die mij minder ligt. Met uitzondering van bruidsportretten misschien.  Maar een bevriende fotografe had al een boeking en vroeg of ik voor haar een andere bruiloft waarvoor ze gevraagd was wilde fotograferen. Hier zei ik geen nee tegen, dus zodoende reden hubby en ik twee maanden geleden helemaal naar Kerkrade (vlakbij de grens van Duitsland) voor de bruiloft van Mark & Yvonne. Het was een prachtige dag met een stralend en lief bruidspaar. Helaas was Mark nog wat ziekjes vanwege de griep, maar dat mocht de pret niet drukken. Hieronder een kleine preview van de bruidsportretten bij Kasteel Erenstein.. een droomachtig en pittoreske locatie voor bruidsfoto’s..

blog-bruiloftkerkrade01

B l o g   P o s t s